Jo tuhannet matkustavaiset ovat pysähtyneet kesäisin tutustumaan Jättiläisten meren, Oulujärven, rannalla sijaitsevan Suomen pohjoisimman lelumuseon näyttelyihin. Esillä olevat asetelmat uudistuvat ja uutta nähtävää tulee esille kaiken aikaa. Näyttelyssä on kipsisiä lapsi- ja eläinpatsaita, nukkeja, nalleja, puuheppoja ja mekaanisia leluja 1900-luvun alkupuolelta. Yhdessä pihapiirin pikkutaloista on vanhoja paperinukkeja, kiiltokuvia, muistokirjoja sekä keraamikko Svante Turusen pieniä bambi- ja muita eläinfiguureja. Pihapiirissä voi tutustua monenlaisiin tiloihin, joissa voi pysähtyä omiin lapsuusmuistoihin ja ajatuksiin. Mökötysmökissä voi käydä mököttämässä tai muuten sulattelemassa näyttelykierroksen ihastuksia. Näyttelyn aukioloaikoina asiakkaita palvelee myös pihakirppis, jolta voi tehdä jopa antiikkisia löytöjä.

Tervetuloa kokemaan kesän ihmeitä Paltamon Lelutalon Eilisen lapset ja Leikityt -lelut -näyttelyyn Paltamon Metelin Kanervaan, Golftie 3. Näyttely on avoinna 25.6.-28.7.2019 tiistaista sunnuntaihin klo 12-18. Ryhmille > 10 henkeä näyttely on avoinna myös muina aikoina sopimuksen mukaan. Pääsymaksu 3 €.

Meteli Seis. ry

www.meteliseis.com, FB Meteli seis, Instagram meteliseis, e-mail; meteliseis at meteliseis.com, puh. 0440211907

Recommended Posts