TIEDOKSI SAATETTAKOON, ETTÄ …

Paltamon Metelissä Lelumuseon (Golftie 3) ympäristössä on alkanut pimeän tulleen kuulua omituista höpinää. Lisäksi lumiseen maahan on ilmestynyt pieniä töppösen jälkiä. Niitä ilmestyy, koska pienet punapipoiset ukot ja akat ovat vallanneet pihapiirin ja näyttelytilat.

Lisäsi ilmoitamme, että museomme Dolly-nuket ovat karanneet noiden vallattomien pikku-ukkojen mukana kylän pintaan Mainostoimisto B2B:n näyteikkunalavastukseen. Siellä heidän touhujaan voi seurata jouluun saakka.

 Lelumuseon tonttujen touhuja voi lapsen mielellä käydä katselemassa Kanervan pihapiirissä 11.-13.12. klo 15-19.

Tontut toivovat, että vierailla on sään mukainen vaatetus, taskulamppu, maskit, pidetään turvavälit ja tullaan paikalle vain terveenä. Perjantai -sunnuntai ainoastaan ajanvarauksella (p. 0440211907) Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Parkkipaikkaa löytyy Golftien varresta ja Kalatalon pihasta (Metelintie 1).

Tervetuloa! Iloa Joulun odotukseen! Toivottavat Kanervan väki ja Meteli seis. ry

PS Jaksamista ja voimia korona-ajalle 🙂

Recommended Posts